Kezelési protokollok

Miért válassza az Alpha-Stim® eszközöket?

Mióta 1981-ben bemutatták, az Alpha-Stim® a hatékonyság csúcsaként ismert a fájdalom, depresszió, szorongásos zavarok és az alvászavar kezelésében. Az Alpha-Stim® pozitív hatásai tartósak és halmozódnak a haszálat során.

Az Alpha-Stim® M

Az Alpha-Stim® M eszköz úgy egyesíti a Mikroáramos Elektromos Terápiát (MET) a Koponya Elektroterápiával (CES), mint még soha egyetlen eszköz sem.
A Mikroáramos Elektromos Terápia igazoltan kezeli az akut, krónikus és műtét utáni fájdalmat. Ez minden állapotot lefed, még azokat is, melyek egyéb módszerekkel nehezen kezelhetők.
Teszi mindezt apró elektromos impulzussal, ami egy hosszan tartó fájdalomcsillapítást eredményez. Más eszközökkel ellentétben, melyek a test elektromosságánál jóval nagyobb árammal dolgoznak, a MET apró és biztonságos impulzusokkal dolgozik, ezzel biztosítja a tartós, és hatványozott fájdalomcsillapítást.
Az Alpha-Stim® M a MET mellett CES-t is alkalmaz, így képes egy spr pszichológiai állapotot is sikerrel kezelni:

  • Stressz
  • Szorongás
  • Depresszió
  • inszomnia, alvászavarok

Ez a korszerű technológia egy modern, könnyen haszálható külsőbe van rejtve. Mindez teszi a valaha általunk gyártott legjobb eszközzé!

Az Alpha-Stim® AID

Minden valószínűséggel az Alpha-Stim® AID az egyetlen eszköz, melyre az olyan pszichológiai állapotok kezelésére szükség lehet, mint a stressz, depresszió, szorongás vagy az inszomnia (alvászavarok).
A CES-t (Koponya Elektroterápia) alkalmazva ez az eszköz a test nyugalmának, belső egyensúlyának elérésével kezeli a pszichés állapotokat. Teszi ezt apró elektromos impulzussal, melyet a fülcimpákon keresztül juttat be a testbe.

A kezelési mód non invaziv, és a legtöbb terápiás eljárással párhuzamosan alkalmazható. A fülcimpára helyzés után a felhasználók jelentős része kellemes, nyugtató érzésről számol be.
Egy úttörő technológiát építettünk egy új, hihetetlenül könnyen használható dizájnba, ami azt jelenti, hogy a technológiától legjobban ódzkodók is könnyen, egyszerűen tudják alkalmazni az Alpha-Stim technológiát.