Szorongás kezelése

Szorongás és stressz kezelése – Ne hagyja, hogy a szorongás visszafogja

Amennyiben Ön szorongással küzd, bizonyára nehezére esik felidézni, hogy mikor érezte magát utoljára könnyednek, felszabadultnak. A szorongás gyakran okoz pánikrohamokat, pánikbetegséget, lehet, hogy még a munkavégzésben is akadályozza Önt, nem beszélve arról, hogy gyakran kéz a kézben jár a depresszióval. Amikor túlterheltnek érzi magát, egy olyan megoldásra van szüksége, ami gyorsan enyhíti a szorongást és segít visszanyerni magabiztosságát és lelkesedését.

Az Alpha-Stim® AID egy kisméretű eszköz, ami bizonyítottan hatékony és biztonságos Koponya Elektroterápiás Stimulációt (CES) alkalmaz a szorongás tüneteinek drámai enyhítésére. A technológia alapja a szabadalmaztatott hullámforma melyet már számtalanszor kutattak, és bizonyították hatékonyságát. A hullámforma a fülre csatolt két elektróda között áramlik, és olyan jelet küld az agynak, ami segíti azt a depresszió legyőzősében.

Miként működik

Kezelje szorongását otthonában, biztonságosanSzorongás kezelése Alpha-Stim AID készülékkel

Hangulatunkat és érzelmeinket elektrokémiai jelek befolyásolják az agyunkban. Amikor ezek a jelek helytelenül működnek, a szabályozó hormonok, és a neurotranszmitterek egyensúlyukat veszítik.
Az agy elektrokémiai jeleinek megváltoztatásával biztonságosan és hatékonyan lehet kezelni olyan hangulatzavarokat, mint a szorongás, depresszió, továbbá az alvás minősége is jelentősen javul.

A legtöbben a kezelés megkezdésekor azonnal érezhető változást tapasztalnak. Az Alpha-Stim hatása összeadódik, ami azt jelenti, hogy potenciálisan minden kezeléssel hatékonyabbá válik – tehát nem csökken a hatékonysága, mint számtalan gyógyszernek.

Az Alpha-Stim® kiváló hírnevet szerzett, mint hatékony és természetes kezelési módszer a szorongásos állapotok kezelésében. Az Alpha-Stim® bizonyítottan sikeres úgy a szorongásos epizód, mint az azt megelőző állapotok preventív kezelésében.

Az Alpha-Stim® rendkívüli módon hatékony úgy a rövid szorongásos állapotok, mint a szorongás zavar kezelésében, mivel kiválóan fokozza a relaxációt.

A Koponya Elektroterápiás Stimuláció (CES) drasztikusan megemeli az Alfa agyhullámok termelését, melyek a fókuszált relaxáció állapotát idézik elő.

Ennek az állapotnak az erősítése nem csak abban segít, hogy a felhasználó fizikailag relaxáltabb állapotba jusson, de segít átértékelni a szorongást kiváltó helyzetet is.

Az alfa-hullámok és a szorongás kezelése

Bizonyára Önnek is ismerős az a kellemes állapot, amit az alvás és az ébrenlét közötti időszakban élünk át. Az alfa hullámok által uralt időszakot a nyugalom, ellazultság, a lelassult agytevékenység és a tudat kitágulásából fakadó álomszerű képek jellemzik.(Hasonló hatással van agyunkra a meditáció is.)

Ezt az állapotot tudja az Alpha-Stim® előidézni, így szabadítva fel bennünk azokat a rejtett erőforrásokat, amelyek a szorongás csökkenéséhez, végül pedig a szorongás teljes kezeléséhez vezetnek.

Az alfa-hullámok által előidézett állapotban tehát rálelhetünk problémáink megoldására és a hangulatzavarok, eredetét is könnyebben tisztázni tudjuk, így segítve elő a szorongás kezelését.

Szorongásos állapotok, melyeket az Alpha-Stim® bizonyítottan sikerrel kezel:

 • Pánik zavar
 • Kényszerbetegségek (OCD)
 • Bipoláris zavarok
 • Poszttraumatikus stressz zavar (PTSD)
 • Kognitív zavarok (ADHD)
 • Fóbiák

Minden, amit a szorongásról tudni kell

Folyamatosan nyugtalan? Indokolatlan félelmet érez? Mi segítünk Önnek, hogy megszabaduljon a szorongás bénító érzésétől! Ez a betegség nem csak lelki megpróbáltatást jelent, hanem mások számára is látható jelei lehetnek, többek között előfordulhat bőrpír, verejtékezés, szapora légzés és erős szívdobogásérzés is. Egy ilyen félelemérzés mellett pedig nagyon nehéz normális életet élni. Ám van egy jó hírünk: nem is kell!

Szorongás lelki tünetei:

 • állandósult aggodalom, amely az életminőség romlását okozza
 • megmagyarázhatatlan izgatottság, belső feszültség érzete
 • alvászavar, amely független a napi eseményektől
 • különböző specifikus félelmek is a szorongáshoz kapcsolódhatnak (a szociális fóbia szintén!)
 • pánikrohamok

Szorongás testi tünetei:

 • remegés, izzadás, szédülés
 • légzési nehézségek, mellkasi fájdalmak
 • megmagyarázhatatlan izomfájdalmak
 • emésztőrendszeri betegségek (ilyenkor a szorongás kvázi a belekben és a gyomorban manifesztálódik)
 • gyakori fejfájás

Ne őrlődjön tovább! Ha a fenti tüneteket tartósan magáénak érzi, valamint a feszültség mértéke a természetes aggodalmon már bőven túlnő, akkor valószínűleg Önnél is szorongás áll fenn.

Ám van egy jó hírünk: a szorongás kezelhető!

Mivel mára népbetegséggé vált, a szorongás enyhítésének legalább olyan prioritást kellene élveznie a köztudatban, mint a cukorbetegség vagy a magas vérnyomás. Mi azt szeretnénk elérni, hogy a szorongásban, depresszióban szenvedők megbélyegzés helyett valódi elfogadást és hatékony kezelést kapjanak.

A tartós szorongást (habár az a személyiség alapvető neurotikus, tehát ideges-szorongó jellegéből is fakadhat), sok esetben a hajszolt életmód és a nem megfelelő stresszkezelés is kiválthatja. Kevésbé ismert viszont, hogy a hangulatunkat és stressz-szintünket meghatározó hormonok és egyéb fontos működések tudatosan is befolyásolhatóak – a közhiedelemmel ellentétben nem kizárólag gyógyszerek segítségével!

Meg kell tanulnunk visszatérni idegrendszerünk természetesen békés állapotához: a szorongás csökkentésében az Alpha-Stim® rendkívül hatásos és mindenekelőtt, ellenőrzött segítséget nyújt. A szorongásos betegek szerteágazó problémáit az Alpha-Stim® bizonyítottan enyhíti: itt megbizonyosodhat a szorongáscsökkentő készüléket használók elégedettségéről.

A szorongásos betegségeket két csoportba oszthatjuk. Az egyik, amikor már gyermekkorban kialakult, ilyenkor bizonyítani kell, hogy a gyermek szocializációja valamilyen módon károsodott, illetve igazolni kell a gyermekkorra jellemző szorongásos tünetek meglétét. Jellemző a magatartászavar, amely megnyilvánulhat teljesítmény-, fejlődés- valamint beilleszkedési problémákban, illetve a kóros szokások, mint a körömrágás vagy a hajtépés. A második típus akkor lép fel, ha a személy harmonikus fejlődését valamely trauma a betegség irányába fordítja.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha szeretne megszabadulni a szorongás kellemetlen tüneteitől! Tapasztalt munkatársaink készséggel segítenek Önnek a szorongás enyhítésében!Tasztalt munkatársaink készséggel segítenek Önnek a szorongás kezelésében!