Függőségek

Függőségek kezelése

A függőségek egy komoly, ám kevéssé megértett problémacsoportba tartoznak, melyek kapcsolódhatnak droghoz, alkoholhoz, akár szexhez is kötődő kényszeres viselkedéshez, szerencsejátékhoz, evéshez, vagy interneten szörfözéshez is.

Kutatások igazolják, hogy az Alpha-Stim segít leküzdeni a függőség testi és lelki tüneteit, beleértve a dohányzásét is. A dohányzásról való leszokás nem csak egészségi, de megtakarításbeli előnyökkel is jár!  A dohányzás növeli a szívroham és a stroke, valamint a különféle rákos megbetegedések kockázatát is.

Az Alpha-Stim úgy segít Önnek a leszokásban, hogy közben éber relaxált állapotban, elvonási tünetektől mentesen telhet a napja. Az Alpha-Stim AID készülék Koponya Elektroterápiás Stimulációt (CES) alkalmaz, a kezelés a fülcimpákra csíptetett elektródák segítségével történik.

A leszokás soha nem volt könnyebb!

Az alábbi táblázat a dohányzás átlagos költségeit mutatja:

(1.000,- Ft/doboz (19szál) átalgos árral számolva)

Cigaretta/napÉves költség
594.900 Ft
10189.800 Ft
19360.620 Ft

Ha összehasonlítja a dohányzás, és az Alpha-Stim költségeit, tisztán látszik, hogy az Alpha-Stim egy jó befektetés. Napi 10 szál cigaretta esetében 12 hónap a megtérülési ideje az Alpha-Stim AID készüléknek, míg ha Ön napi 19 szál (1 doboz) cigarettát szívott, 6 hónap a megtérülési idő.