Fibromyalgia

Miként segít az Alpha-Stim® a Fibromyalgia kezelésében?

Az Alpha-Stim® egy gyengéd, non invaziv kezelési mód. Néhány gyógyszerrel ellentétben az elmét éber állapotban tartja. Mikroáramot alkalmaz, mely a test elektromosságához nagyon hasonlít. A mikroáram tartós és halmozódó eredményeket hoz, ami a testet arra ösztönzi, hogy jobban működjön olyan területeken is, mint pl. a vérkeringés, vagy a sejtműködés. Támogatja az alfa hullámok megjelenését az agyban, melyek a nyugodt, mégis éber állapot megteremtésével segítik a szervezet túlzottan aktív “üss vagy fuss” reakciójának elcsendesítését. Az “üss vagy fuss” reakció felelős a a fájdalom felerősödéséért, és akadályozza  a pihentető alvást.

Az Alpha-Stim® igazoltan segít a fájdalom, inszomnia, szorongás és a depresszió kezelésében, valamint ideális választás a Fibromyalgia kezelésére is

A depresszió, szorongás, inszomnia mind a Fibromyalgia tünetei lehetnek. Sok Fibromyalgiában szenvedő beteg érzékeny  a gyógyszerekre, vagy szervezete hozzászokik azokhoz. Az Alpha-Stim® nyújtotta kezelés gyengéd, mellékhatásai a gyógyszerekkel ellentétben csak pillanatnyiak. Az Alpha-Stim® “Bipoláris asszimetrikus szögletes hullám formája” abban is egyedi, hogy a szervezet nem tud hozzászokni.