Fájdalomcsillapítás

Fájdalomcsillapítás gyógyszerek nélkül – Ne hagyja, hogy a fájdalom útjába álljon

Amikor fájdalomtól szenved, egy dolgot szeretne biztosan tudni: Mikor lesz vége? A fájdalomnak sok oka és erőssége lehet, de a fájdalom forrásától és a fájdalom mértékétől függetlenül Önnek tartós fájdalomcsillapításra van szüksége, hogy mihamarabb visszatérhessen azokhoz a tevékenységekhez, melyeket szeret.

Az Alpha-Stim tartós fájdalomcsillapítást kínál Önnek – gyorsan és biztonságosan.

Az Alpha-Stim m egy kicsi, kézi eszköz, ami fejlett Mikroáramos ElektroTerápiával (MET) helyileg kezeli a fájdalmat. Az egyedi hullámformának köszönhetően a készülék non-invazív, tartós fájdalomcsillapítást biztosít függetlenül a fájdalom helyétől, vagy okától.

Miként működik?

Térdfájdalom csillapítása

Térdfájdalom kezelése, fájdalomcsillapítása.

A fájdalom érzetét idegek milliói továbbítják, melyek elektromos impulzusok útján kommunikálnak egymással.4 Az Alpha-Stim M mikroáramának hullámformája hatékonyan módosítja az elektromos jelet a sejtben, ennek köszönhetően a fájdalom érzete gyógyszerek nélkül is jelentősen csökken .

Alkalmazza a fájdalomcsillapítást a kézben tartható okos-szondák, vagy az  öntapadós elektróda segítségével (amelyik használata Önnek kényelmesebb). Az Alpha-Stim M non-invazív, gyors fájdalomcsillapítást biztosít számtalan fájdalomtípus esetén, beleértve az akut, krónikus, vagy a trauma okozta fájdalmakat is.

Az Alpha-Stim M tervezésének köszönhetően segít Önnek elkerülni, vagy csökkenteni a beszedett fájdalomcsillapító gyógyszerek mennyiségét, miközben -igény esetén- együtt is alkalmazható bármely gyógyszerrel.

A leírtakon felül az Alpha-Stim M alkalmas a Koponya Elektroterápiás Stimulációra (CES) is. A CES módszer bizonyítottan képes enyhíteni a szorongást, depressziót és alvászavart is, melyek gyakran járnak együtt a különböző fájdalmakkal.

A kutatások során ellenőrzött közel 1900 fő 93%-a jelzett csökkent fájdalmat az Alpha-Stim® M használata után. A biofizika legújabb eredményeit alkalmazó eszköz elsőrangú teljesítményt nyújt a fájdalomcsillapítás terén, eredményeit kutató és gyakorlati szakemberek, valamint páciensek igazolják világszerte.

Az Alpha-Stim® M a fájdalmat Mikroárammal kezeli, mely módszert Mikroáramos Elektromos Terápiának (MET) neveznek. Ez a módszer segít megszabadulni az akut, a krónikus és a műtét utáni fájdalmaktól.

Mivel a módszer non invazív, az Alpha-Stim® nem zavar más terápiás módokat.
Az Alpha-Stim® M könnyen használható, öntapadó elektródák, vagy a speciális szondák segítségével.

Az Alpha-Stim® M bizonyítottan segít a következő fájdalmak sikeres kezelésében:

Szervi fájdalmak:

 • Köszvény
 • Rák
 • Sclerosis Multiplex
 • Osteoarthritis

Fej és nyak és végtag fájdalmak:

 • Migrének
 • Rándulások és húzódások
 • Alsó végtagi fájdalmak
 • Térd fájdalom
 • Isiász

Hasi fájdalmak

Felső végtagi fájdalmak:

 • Carpalis alagút szindróma
 • Merev váll (befagyott váll)

Hát és gerinc fájdalmak