Depresszió kezelése

Depresszió kezelése – Ne hagyja, hogy a depresszió lenyomja

A depresszióval küzdő egyén lehangolt, nehezen bízik abban, hogy van remény a láthatáron. Még inkább kétségbeesik, mikor lassacskán elveszíti érdeklődését környezete és barátai, családja iránt. Megoldásként az alábbiakban egy olyan biztonságos kezelési lehetőséget javasolunk, ami segít Önnek kitörni a betegségből, és visszaadja életének lendületét.

Az Alpha-Stim® AID igazi innovációnak számít a depresszió gyógyításában. Ez a kis méretű eszköz Koponya Elektroterápiás Stimulációt (CES) alkalmaz tüneteinek enyhítésére, hogy Ön mihamarabb jobban érezhesse magát. A forradalmi technológia alapja a szabadalmaztatott hullámforma, melynek depresszióval szembeni hatékonyságát számos kutatás támasztja alá. A hullámforma a fülre csatolt két elektróda között áramlik, és a kezelés során olyan jelet küld az agynak, ami segíti azt a depresszió legyőzésében.

Mi újat nyújt ez a módszer a depresszió kezelésében?

Az Alpha Stim® AID kezelés segítségével búcsút inthet a depressziónak!

Depresszió kezelésHangulatunkat és érzelmeinket elektrokémiai jelek befolyásolják az agyunkban. Bizonyított tény, hogy az agyi ingerületátvitel 98%-a elektromágneses impulzusok révén zajlik. Depresszió esetén ezek a jelek helytelenül működnek, a szabályozó hormonok, és a neurotranszmitterek egyensúlyukat veszítik.
Az antidepresszáns gyógyszerkészítményekkel szemben – melyek meggátolják agyunkban a boldogságérzetért felelős szerotonin hormon újrafelvételét – az Alpha Stim® éppen ellenkező elven működik: fellendíti a hormon termelését. Az agy elektrokémiai jeleinek megváltoztatásával biztonságosan és hatékonyan lehet kezelni olyan hangulatzavarokat, mint a szorongás, depresszió, különböző fóbiák ellen is hatásos, továbbá az alvás minősége is jelentősen javítható.

A legtöbb kezelésben részt vevő személy már 1-3 hét után jelentős eredményeket tapasztal. Az Alpha-Stim® hatása összeadódik, ami azt jelenti, hogy potenciálisan minden kezeléssel hatékonyabban lép fel a depresszióval szemben – tehát nem csökken a hatékonysága, mint számtalan gyógyszernek. Az Alpha-Stim® segítségével csökkentheti vagy teljes mértékben mellőzheti depressziója gyógyszeres kezelését, ám ez esetben rendkívül fontos ügyelni az antidepresszáns késztítmények fokozatos elhagyására. Mindemellett az Alpha-Stim® ezek bármelyikével párhuzamosan alkalmazható.
Az Alpha-Stim® minden más módszernél hatékonyabb a depresszió ellen. A biofizika legújabb eredményeit felvonultató eszköz sikeres működését elismert kutató és gyakorlati szakemberek igazolták világszerte. Az Alpha-Stim® depresszió gyógyításában elért eredményeit több kutatás vizsgálta és igazolta, mint a gyógyszerek többségét, vagy mint bármely eszközt ebben a depresszió kategóriájában.

 

Az Alpha-Stim® a depressziót mikroárammal kezeli, mely módszert Koponya Elektroterápiás Stimulációnak (CES) neveznek.

Az Alpha Stim® használatával a kezelés menete nagyon egyszerű. A mikroáramot a könnyedén használható fülcsipeszen keresztül a fülcimpába vezeti. Használja napi, kétnapi, vagy igény szerinti rendszerességgel mindössze 20 – 40 percet, és segít egy kellemes, relaxált állapotot előidézni.

Az Alpha-Stim® 90%-os hatékonysági mutatókat produkált az eddig kezelt páciensek körében. Egy nagyon jól tolerált, és a súlyos mellékhatásokat előidéző gyógyszerekkel összehasonlítva biztonságos terápiás módszernek számít a depresszió kezelésére, mely bizonyítottan nem rendelkezik nem kívánt mellékhatásokkal, nem okoz függőséget, sem hozzászokást. A depresszió elleni gyógyszerekkel szemben az Alpha-Stim® az elmét nem tompítja, hanem éber állapotba hozza, serkenti annak működését. A depresszió jelentős mértékű csökkenése – napi kezelés esetén – jellemzően két-három hét után tapasztalható.

Mikor gondoljunk depresszióra?

Mindannyiunk életében vannak nehezebb periódusok, melyekből úgy érezzük, képtelenek vagyunk kitörni, továbblépni segítség nélkül. Fontos tudni azonban, hogy depresszióról akkor beszélhetünk, mikor a rá utaló jelek, tünetek tartósan fennállnak, és korlátozzák az egyént mindennapi feladatai elvégzésében és a szórakozásban egyaránt.

Depresszió állhat a háttérben, ha az alábbi tünetek tartósan fennállnak, nem javulnak/súlyosbodnak:

 • motiválatlanság, céltalanság;
 • döntésképtelenség/rendkívül nehéz döntéshozatal;
 • dekoncentráltság;
 • frusztráció, önértékelési zavarok, szélsőségek;
 • alvászavarok;
 • szexuális jellegű panaszok;
 • alacsony energiaszint, csökkent munkaképesség;
 • étvágytalanság/falánkság;
 • megmagyarázhatatlan szorongásérzés;
 • indokolatlan lelkifurdalás
 • szuicid gondolatok.

A fent felsorolt tüneteket fizikai panaszok is kísérhetik:

 • szédülés/bizonytalanságérzés;
 • emésztési problémák, hasi fájdalom;
 • fejfájás;
 • intenzív szívdobogásérzés, mellkasi nyomás;
 • ízületi fájdalmak.

Mit tehetünk még a depresszió ellen?

Az Alpha-Stim®-mel való kezelés mellett fontos, hogy továbbra is odafigyeljen a hatékony kiegészítő tevékenységekre, melyek felgyorsítják a gyógyulási folyamatot. A depresszióból való kilábalás előfeltétele az életmódon történő változtatás, melyet azonban csak akkor tudunk véghez vinni, ha elindul egy szemléletváltási folyamat. Ehhez szükségeltetik valamiféle külső segítség bevonása – mint pl. az Alpha-Stim® -, mely életre hívja a pozitív változást, és segít annak fenntartásában. A hosszú távú, tartós eredményekhez és stabilitáshoz azonban újabb és újabb célkitűzések, sikerélmények elengedhetetlenek. Ezen túl a betegség rendkívüli mértékben terheli meg a szervezet egészét, így pszichénk állapotán túl testünkre is kiemelt figyelmet kell fordítani a gyógyulás érdekében.

Ezért is fontos a kiegyensúlyozott táplálkozás, változatos, rostban gazdag étrenddel, lehetőleg azonos időpontokban, naponta többször, kisebb adagokban, hogy az energiaszint folyamatosan biztosítva legyen. Emellett érdemes beiktatni lehetőségeink szerinti gyakorisággal testmozgást, legalább félórás időtartammal, de itt is a rendszerességen van a hangsúly. A tempósabb séta és kirándulás is tökéletesen megfelel erre a célra, megnyugtat, feltölt és az intenzív sportoláshoz hasonlóan endorfint szabadít fel szervezetünkben.

A zenehallgatás szintén jótékony hatást gyakorol pszichénk állapotára, segít rendet teremteni gondolatainkban, csillapítja a feszültséget, fokozza a kreativitást.
Hasznos lehet minden új hobbi, elfoglaltság (pl. beiratkozás egy tanfolyamra), ami kimozdít bennünket a komfortzónánkból, leköti figyelmünket, új emberek és új pozitív impulzusok felé terel bennünket.

Fontos, hogy szervezzünk szeretteinkkel, barátainkkal is tartalmas programokat minél gyakrabban. Az együtt töltött minőségi idő növeli az összetartozás érzését és az élményekből olyan emlékeket őrizhetünk meg, melyek lendületet adhatnak hullámvölgyek idején. Olyan emberek társaságát keressük, akik inspirálnak és további fejlődésre sarkallnak.
Az Alpha-Stim® rendszeres használata, kiegészítve a fenti tevékenységekkel hozzásegíti Önt, hogy visszakapja régi önmagát, és olyan életet élhet végre, amilyenre mindig is vágyott, de a depresszió ez idáig gátolta ennek megvalósításában.

Az Alpha-Stim® AID egy kis méretű eszköz, ami Koponya Elektroterápiás Stimulációt (CES) alkalmaz a depresszió tüneteinek enyhítésére, hogy Ön mihamarabb jobban érezhesse magát. A technológia alapja a szabadalmaztatott hullámforma melyet már számtalanszor kutattak, és bizonyították hatékonyságát. A hullámforma a fülre csatolt két elektróda között áramlik, és olyan jelet küld az agynak, ami segíti azt a depresszió legyőzésében.