Alvászavar kezelése

Inszomnia, alvászavar kezelése – Na hagyja, hogy a kialvatlanság lelassítsa

Mikor volt az utolsó alkalom, hogy átaludta az éjszakát? Ha Ön alvászavarban szenved, nappal bizonyára fáradt, ingerlékeny, és gyakran ködösnek észleli maga körül a világot. Önnek egy gyors, biztonságos, egyszerű megoldásra van szüksége, mely segíti a könnyű elalvásban, és a pihentető átalvásban egyaránt.

Szerencsére az Alpha-Stim segítségével rövid időn belül élvezheti a pihentető alvás minden jótékony előnyét. Az Alpha-Stim Koponya Elektroterápiás Stimulációt (CES) alkalmaz az alvásidő meghosszabbítására, a zavart alvás csökkentésére. Az Alpha-Stim technológiája a szabadalmaztatott hullámformáján alapszik, melyet a világon legtöbben kutattak. A hullámforma a fülre csatolt két elektróda között áramlik, és olyan jelet küld az agynak, ami segíti azt az alvászavar legyőzősében.

Miként működik

Alvászaves kezelése otthon, kényelmesen

Alvászavar kezelése Alpha-Stim készülékkel.

Az alvászavar az agyban kezdődik, ahol az elektrokémiai jelez – neurotranszmitterek- irányítják, hogy éppen alszunk, vagy ébren vagyunk-e. Normális alvásciklus esetén az agytörzsi idegek jeleket adnak le, mikor elalszunk, és “kikapcsolják” azokat, amikor felébredünk.3 Amikor ezek a neurotranszmitterek egyensúlyukat veszítik, a jelek nem úgy működnek, mint kellene nekik, ezáltal széttöredezik az alvásciklus, és ön ébren tölti az éjszakát.4

Semmi nem kezeli úgy az inszomniát, mint az Alpha-Stim®. A biofizika legújabb eredményeit alkalmazó eszköz sikeres működését kutató és gyakorlati szakemberek igazolták világszerte. Az Alpha-Stim® eredményeit több kutatás vizsgálta és igazolta, mint bármely eszközt ebben a kategóriában.

Az inszomnia, az alvászavar nagyon megnehezíti az ember napjait, de az Alpha-Stim® egy gyógyszermentes, non invaziv kezelési módot biztosít.

Az Alpha-Stim® technológiája gyakran az egyetlen dolog, amire az alvászavar megszűntetéséhez szükség van. Használata egyszerű, a mikroáramot a fülcsipeszen keresztül juttatja a megfelelő helyre. A többi kezelési móddal nem ütközik.

3, Accessed online June 3, 2014. Brain basics: understanding sleep. National Institute of Neurological Disorders and Stroke. http://www.ninds.nih.gov/disorders/brain_basics/understanding_sleep.htm

4, Accessed online June 3,2014. www.sleepfoundation.org/sleep-disorders-problems/insomnia/sleep-aids-and-insomnia