Depresszió kezelés tapasztalatok

Azért vettem meg az Alpha-Stim M-et, hogy kezeljem a szorongásom, a kényszeres viselkedésem és depressziómat, melyek gyerekkorom óta elkísérnek. Néhány nap után (napi 3×30 percet használtam) szorongásom jelentős csökkenését, és egyfajta nyugodt érzést tapasztaltam, ami minden, valaha beszedett gyógyszer hatásánál jobb volt. A pozitív hatások megerősítettek abban, hogy az eszköz jó nekem. Néhány hét után csökkentettem a napi használatot, a tünetek mégsem erősödtek fel. Azt már extrának érzem, hogy a hát és isiász fájdalmamban is jelentős javulás történt.

Nagyon nehéz gyermekkorom volt, és a szüleimet is korán elvesztettem, valószínűleg alapból szorongó természetű vagyok. Számtalan kutatást olvastam, ami arra utalt, hogy a szülő korai elvesztése felnőttkori depressziót okozhat. Ez rám tökéletesen igaz. Sikerült egy jó pszichológust találnom, de úgy tűnt, hogy a „beszélgetős” terápiák nekem korlátozottan tudtak csak segíteni. Alternatívaként maradtak a gyógyszerek, viszont ezek mellékhatásaik miatt számomra hosszú távon nem vállalhatók.
Véletlenül találkoztam az Alpha-Stimmel. Előfizetője vagyok Psychology Today című újságnak, abban találkoztam a reklámmal. Bevallom szkeptikus voltam az eszközzel, és nem vártam kiemelkedően nagy változást. Igazából az járt a fejemben, hogy jobb, ha elfogadom, hogy én az életet depressziósan fogom eltölteni.
Igazán meglepett az érzés, ami az első kezelés után fogott el. Úgy éreztem, hogy gondolataim kitisztulnak, és a köd felszállni látszott a fejemről. Néhány alkalom után újra kíváncsian kezdtem szemlélni az életet. Erre évtizedek óta nem volt példa. Nagyon örülnék, ha a TB és a háziorvosok/pszichiáterek is megismernék ezt a csodás eszközt, mert amióta használom, még nem éreztem mellékhatást.
Többektől hallottam, hogy mennyire drága az Alpha-Stim, de ezt badarságnak tartom. Ha csak abba gondolok bele, hogy az életem minősége mennyire változott meg, nekem máris megérte! Életem legjobb befektetésének tartom.

Egy éve használom az Alpha-Stimet szorongás és depresszió kezelésére. Az eredmények igazán meggyőzőek.

Több éve küzdöttem a depresszióval, miközben a gyógyszerek és az alternatív gyógymódok nem igazán segítettek. Némi utána olvasás után, még mindig szkeptikusan, de megrendeltem egy Alpha-Stimet. Nagyon reméltem, hogy nem újabb pénzkidobás lesz. Néhány hét eltelt az eredmények jelentkezéséig, valamint a számomra megfelelő erősség kiválasztásáig, de működött. Eleinte csak itt-ott jelentkezett egy-egy jó nap, de ez rövidesen megfordult. Mai napig előfordulnak rosszabb napjaim, de ezek inkább a napi eseményeknek tudhatók be, mint a depressziómnak

Szorongás kezelés tapasztalatok

Pár hónapja használom az Alpha Stimet. Azóta jelentős változást vettem észre az alvászavaromban. Amint felteszem a fülcsipeszt, érzem, ahogy megnyugszom. Házon kívül nem használom, mert túl nagynak találom a készüléket, de itthon minden nap.

Az Alpha Stim nagyon sokat segített a szorongásom leküzdésében, és boldogan ajánlom másoknak.

Generalizált szorongással diagnosztizáltak hét évvel ezelőtt. Azóta számtalan kezelési módot kipróbáltam a különböző verbális terápiáktól kezdve az antidepresszánsokon át a beta blokkolókig. Némelyik terápiás mód kissé segített, de sajnos minden gyógyszernek vannak mellékhatásai. Hét nap napi egyszeri használat után a szorongásom jelentősen csökkent. Az egyetlen mellékhatás, amit tapasztaltam, egy nagyon enyhe fejfájás volt, mi néhány nap alatt elmúlt. Nem hiszem, hogy teljesen meggyógyítja a szorongásom, vagy a depresszióm, de már nem lennék meg nélküle. Azóta minden nap használom az Alpha Stim AID-et együtt a csökkentett adagnyi szorongáscsökkentőmmel.

Az első használat nekem mindent elmondott. Az első fél óra után olyan nyugalmat éreztem, amilyet utoljára az egyetemi nyári szünetben.

Egy éve használom az Alpha-Stimet szorongás és depresszió kezelésére. Az eredmények igazán meggyőzőek.

Fibromyalgia kezelés tapasztalatok

Három hónapja használom az Alphastim M-et fibromyalgia kezelésére. Őszíntén mondhatom, hogy sokkolt az állapotom javulása. Emellett az alvászavarom is nagyon javult. Boldogan mondhatom, hogy a legtöbb éjszaka nyugodt álmom van. Az általános állapotom egyre javul, nem szenvedek a szorongástól sem, annyira, hogy egy év után szeretnék újra visszamenni dolgozni.

Két hónapja használom az Alpha Stimemet. Hat éve diagnosztizáltak fibromyalgiával. Mindenféle gyógyszert, valamint a TENS-t is kipróbáltam, különösebb eredmény nélkül. Amikor az önsegítő csoportomban valaki olvasott az Alpha stimről, úgy gondoltam, hogy kipróbálom, hiszen veszteni valóm a pénz visszafizetési garanciával nem volt. Az eltelt két hónap alatt a gyógyszer adagomat harmadára csökkentettem, és a fájdalmam egyre enyhébb. Másoknak is javasolom kipróbálni, mert nekem segített.

Fibromyalgiától szenvedek már 22 éve, valamint hátfájdalomtól, depressziótól és szorongástól 30 éve. Azóta kb. mindent kipróbáltam már, ami javulást ígért. Az Alpha Stim M az első termék, amelyik minden panaszomra megoldást nyújtott. Mindenkinek ajánlom, aki fibromyalgiától, vagy egyéb fájdalomtól szenved. Ha túl drágának találod, béreld, de az biztos, hogy megéri a pénzét!

Általános

Egy ideje alkalmazom az Alpha Stimet. Azt érzem, hogy sokkal nyugodtabb vagyok, mint előtte. Azóta a munkámban se nagyon tudnak felidegesíteni. A napokban vettem még egy készüléket, hogy pácienseimnek jobban tudjak segíteni.

Egy barátom ajánlotta az Alpha Stimet, mert évek óta csikorgatom a fogam éjjel. Még csak kevés ideje van nálam az eszköz, de feleségem már mondta, hogy napok óta nem ébred fel a fogcsikorgatásomra. Nagyon várom, hogy milyen változások jönnek még.